IG Passivhus arrangerar och genomför tillsammans med Dry-IT en spännande utbildning (som ligger helt rätt i tiden med skärpta energikrav och miljöregler ) för dig som vill blir Internationellt certifierad passivhusexpert. Utbildningen äger rum vid tre tillfällen i Stockholm med start den 19-22 mars 2018. De andra två utbildningstillfällena är den 23-25 april samt den 23-25 maj.


Är du arkitekt, byggare, VVS-konsult eller fastighetsägare? Eller en nyfiken privatperson med intresse för bygg och energi? Då kan du gå Sveriges enda utbildning till Internationellt certifierad passivhusexpert. Inga förkunskaper krävs. Kursen innehåller både teoretiska och praktiska moment och täcker alla relevanta ämnen som berör projekteringen och utförandet av passivhus. En del av utbildningen sker i form av branschövergripande workshops.

Hittills har över 160 passivhusexperter certifierats i Sverige. I kursavgiften ingår ett omfattande kursmaterial, passivhus-projekteringspaketet PHPP och en handbok till beräkningsprogrammet. Med dessa verktyg är du efter avslutad kurs väl rustad att beställa, projektera, utföra och kvalitetsövervaka byggnationen av passivhus.  

För mer infromation och anmälan:

http://www.igpassivhus.se/utbildning/ceph/

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår