MILJÖBYGGNAD

 

Miljöbyggnad är ett svenskt miljöcertifieringssystem som utvärderar byggnaders utformning och prestanda inom områdena energi, inomhusmiljö och material. Systemet sattes i bruk 2009 och utvecklas och administreras sedan 2011 av Sweden Green Building Council (SGBC). Miljöbyggnad är framtaget för att vara anpassat till svenska bygg- och myndighetsregler och svensk byggpraxis och är det certifieringssystem som är mest frekvent använt i Sverige, med idag ca 1500 certifierade byggnader. En miljöbyggnadscertifiering passar både bostäder och lokalbyggnader och kan tillämpas på både ny- och ombyggnationer som befintliga byggnader.

För att säkerställa ett lyckat miljöbyggnadsprojekt erbjuder Dry-IT ett antal certifierade konsulter med stor erfarenhet av certifiering enligt Miljöbyggnad i alla typer av projekt och tillämpningar. Dessa experter fungerar som rådgivare och stöd för både byggherre, projektörer och entreprenörer genom hela projektet. Tillsammans med vår samlade kompetens inom fukt, inomhusmiljö och energi kan Dry-IT erbjuda en, i princip, heltäckande organisation av experter för ert miljöbyggnadsprojekt.

Exempel på miljöbyggnadsprojekt som Dry-IT arbetat i:

  • Rudbecklaboratoriet, Uppsala
  • Porsche Center, Mölndal

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår