Entreprenör


Inget projekt är det andra likt. Orsaken är att varje byggområde  ger olika förutsättningar, vilket kräver platsspecifika och kvalitetssäkrade lösningar. Två frågor är dock alltid precis desamma: När kan vi börja och när ska det vara klart?

På Dry-IT hjälper vi dig som entreprenör att se helheten och säkerställa att byggplanen hålls.

Tid och ekonomi är alltid viktigt. Mycket handlar också om kommunikation, både mellan yrkesgrupper och med byggarbetare som inte pratar svenska. Allt måste synkroniseras. På Dry-IT får vi ofta förtroendet att vara entreprenörens samordnare, sakkunniga stöd och projektpådrivare. Vi backar upp med information till arbetsberedningar och utbildningar och genomför aktivt operativa insatser.

Läs mer om våra produktionstjänster under respektive skede eller kontakta oss för ett personligt möte.

Energiriskbedömning 

I produktionsskedet granskar Dry-IT avvikelser i VVS-system, fönsterkonstruktioner, komponentval, och utförande löpande och nya beräkningar genomförs samt dokumenteras. Detta är ett viktigt kvalitetsarbete som beställaren bör ta i beaktning eller ta hjälp med.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår