Våra Tjänster

 Processbeskrivning

Oavsett om vår kund är inne i ett tidigt skede på idé- och planeringsstadiet för en helt ny byggnad eller stadsdel, eller har en befintlig fastighet som behöver ses över, så kan Dry-IT hjälpa till i arbetet med att säkerställa kvalitén i projektet gällande fukt, energi och miljö. Genom att anlita Dry-IT och samtliga tre expertområdena från Dry-IT  i projektet så finns många fördelar som kund att erhålla. Inte bara i form av marknadens ledande kompetens inom de tre områdena, det finns flera synergier mellan dessa områden som vi aktivt arbetar med att nyttja och ständigt utvecklar. Det vi främst syftar på är:

 

  • Tre viktiga kompetensområden under ett och samma tak
  • Samtliga delar behandlas och diskuteras samtidigt så eventuella problem på tidigt stadium kan undanröjas.
  • Korta diskussionsled mellan de olika enheterna
  • Tidsbesparande
  • Kostnadseffektivt

 

Dry-IT vill göra skillnad för varje enskild kund i varje unikt projekt. Genom ett tätt samarbete mellan våra affärsområden, och med vår kund, ser vi att vi lyckas.. Läs gärna mer om alla tjänster vi erbjuder eller kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår