VD har ordet

På Dry-IT är vår filosofi enkel; väl genomförda uppdrag leder till vidare rekommendationer, och god förståelse för kundens behov bidrar till fördjupade och långsiktiga samarbeten. Det är bland annat det som lett till att vi utnämnts till ett av Gasellföretagen av Dagens Industri och till Superföretag av Affärsvärlden. Vi växer och det går bra för Dry-IT, det gör att jag personligen och som VD känner både ödmjukhet och glädje över att vi får förtroendet att bidra med vår kompetens i över 1500 projekt per år. Det innebär i ett vidare perspektiv att vi i hög grad kan vara med och göra skillnad för klimatet, miljön och människors hälsa. Vi utvecklar oss därför ständigt inom miljö, energi och fuktområdet för att på bästa sätt kunna stötta och vägleda våra uppdragsgivare så de i sin tur kan erbjuda slutkunden boenden och arbetsplatser av hög kvalitet.

Varje dag fattar olika aktörer inom bygg- och fastighetsbranschen beslut som kommer att påverka miljö och ekonomi. Många gånger blir det lite bättre. Men det kan bli mycket bättre, och ge positiva avtryck för kommande generationer. Kunskapen, tekniken och erfarenheterna finns och det är dessutom affärsmässigt fördelaktigt. Att arbeta proaktivt, vågar jag påstå, är alltid mer lönsamt än att försöka åtgärda eventuella fel och brister i efterhand.

Villa Åkarp i Skåne, Powerhouse Kjørbo i Sandvika och Bullitt Center i Seattle är alla mycket goda exempel på att det både är möjligt och i verkligheten fungerar. De tjänar samtidigt som inspirationskällor för alla som vill bygga samhällen eller bygga om fastigheter för minsta möjliga miljöbelastning, byggnader som alstrar mer energi än de förbrukar.

Myndigheter, byggherrar och fastighetsägare sätter ambitionsnivån, vi kan hjälpa till att lotsa rätt. Det är bara tillsammans vi kan uppnå hållbarhet på riktigt.

Vill du arbeta tillsammans med oss med denna viktiga uppgift - som kund eller medarbetare? Kontakta då gärna mig så kan vi fortsätta diskussionen i ett möte. Det ser jag fram emot!

 

Jan Havik VD Dry-IT AB

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår