Senior energikonsult sökes till kontoret i Uppsala

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör med energiinriktning och har minst 5 års erfarenhet som konsult i bygg- och fastighetsbranschen.
Som senior energikonsult ingår du i affärsområdet energi och kommer att arbeta med varierande energirelaterade frågor i såväl nybyggnadsprojekt som befintliga byggnader. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

 • Beräkning/simulering av energi och inneklimat
 • Energiutredning, energikartläggning och energiuppföljning i befintliga byggnader
 • Energironder under produktionsfasen
 • Hålla utbildning för såväl beställare som i våra interna program

Du kommer även att ta en aktiv roll inom utvecklingen av affärsområdet Energi i Uppsala genom att:

 • Medverka vid utveckling av energi- och miljörelaterade tjänster
 • Utvidga medvetenheten om Dry-IT Energi samt beredda kundportföljen i region Uppsala
 • Bygga upp en energigrupp tillsammans med regionchef och affärsområdesansvarig energi.

I dina arbetsuppgifter ingår även att marknadsföra dig själv samt dina kollegor till befintliga och nya kunder. Dry-IT lägger stor vikt vid att varje medarbetare skall skapa kontakter med kunder kontinuerligt, såväl externa som interna.

Vi söker dig som är:

 • Affärsmässig, drivande, strukturerad och analytisk
 • Van vid lagarbete och är öppen och social
 • Kommunikativ
 • Kundorienterad och förfogar över ett kontaktnät inom region Uppsala.

Viktigast av allt är att du tror på att bygg- och fastighetsbranschen har stor förbättringspotential när det gäller energifrågan. Du är engagerad i frågan och ser förändringar som en naturlig del av vardagen. Du trivs med att arbeta självständigt i en organisation där det händer mycket samtidigt som du gärna delar med dig av dina kunskaper till kollegor. Du sätter kunderna i fokus och arbetar aktivt för att hålla en hög servicenivå.

Meriterande är om du är certifierad Passivhusexpert, Energiexpert eller Energikartläggare.

Dry-IT är ett företag med 80 anställda där vi jobbar för att skapa ett hållbart byggande och förvaltande av fastigheter. Våra affärsområden är fukt, energi och miljö. Vi har kontor i Stockholm (HK), Göteborg, Malmö och Uppsala. Kontoret i Uppsala ligger centralt beläget, Vaksalagatan 28, i en fastighet från sekelskiftet.

På Dry-IT arbetar vi utifrån värdeorden tillit, engagemang, hållbarhet och utveckling. Som arbetsgivare kännetecknas vi som ett glatt gäng med högt i tak och hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang.  

Tycker du jobbet låter intressant – sök jobbet via www.dry-it.se/jobb.

Ansökan
Urval och ev. kallelse till intervju kommer att ske löpande. För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Dry-IT´s affärsområdesansvarig för energi Edwin Måradson, edwin.maradson@dry-it.se alternativt regionchef Uppsala, Johan Ahlinder, johan.ahlinder@dry-it.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår