Det går bra för Dry-IT! Vi fortsätter att växa i antal kunduppdrag samtidigt som våra åtaganden i våra kunders projekt blir av alltmer omfattande karaktär. Därför behöver vi förstärka vårt duktiga team med ytterligare fuktsakkunniga konsulter.

Nu söker vi en junior och en erfaren fuktsakkunnig till vår verksamhet i Uppsala. Vi har relativt nyligen startat igång vårt Uppsalabaserade kontor och har redan många spännande Uppsalaprojekt på gång, Därför söker vi fuktsakkunnig som ges möjlighet att utvecklas i ett företag som hjälper branschen till friskare och mer hållbara hus! Nu har du chansen att vara med i tidigt skede och bygga upp vår Uppsalafilial, ett spännande jobb för den som gillar utveckling och omväxling som en naturlig del i arbetet.

Som konsult hos Dry-IT bistår du våra kunder med rådgivning och då ofta som expertstöd i form av samordnare i projekt eller undersökande utredningar och mätningar. Du skall med din kompetens medverka till att skapa förutsättningar för lyckade affärer och uppdragsresultat.   

Beroende på din erfarenhetsnivå och vad du vill arbeta med så agerar du expertstöd i rollen som:

Mättekniker – Då arbetar du huvudsakligen med RBK-mätningar (auktoriserad fuktmätning i betong). Du ger råd och beslutsunderlag i den gemensamma strävan att på effektivaste sätt producera friska hus.

Vi ser gärna att du arbetat med fukt ett tag och har någon utbildning inom området. Du är strukturerad och noggrann, kvalitetsmedveten och trivs i kontakt med kund. Det är en merit om du redan är RBK-auktoriserad.

Fuktsakkunnig/utredningsingenjör – och i denna roll är du drivande i projekt och är kundens rådgivare och Dry-IT’s kvalitetsgranskare. Du arbetar i program- och projekteringsskedet med att upprätta fuktsäkerhetsbeskrivningar, granskar konstruktionsritningar, utför fuktberäkningar och deltar i projekteringsgruppens möten som rådgivare och sakkunnig. Som fuktsakkunnig är du involverad i produktionsfasen där du upprättar fuktsäkerhetsplaner och utför fuktronder samt deltar i produktionsmöten. 

För att lyckas i rollen tror vi att du redan är diplomerad fuktsakkunnig eller högskoleutbildad ingenjör. Du bör vara analytisk, lösnings- och utvecklingsorienterad samt ha lätt för att hantera kunder och nyckelpersoner i olika projekt.

Du kommer att ingå i ett team med mycket erfarna och kompetenta fukttekniker och även samarbeta med våra andra konsulter och experter inom fukt-, energi- och miljöområdet där vi arbetar med allt från fuktsäkerhetsprojektering till komplexa innemiljöutredningar i befintliga fastigheter.

Vi erbjuder omväxlande arbete med stora utvecklingsmöjligheter, samt bra stöd och utbyte i ett kunnigt och positivt konsultgäng. Arbetet medför en del resor, både inom regionen men också för samarbete med kollegorna i övriga regioner, därför krävs b-körkort för båda rollerna.

Många spännande uppdrag och utmaningar väntar på din insats!

För oss är det viktigt att vi får rätt kollega till vårt team, men vi vill också komma igång så snart som möjligt. Urval av kandidater sker därför löpande, så skicka din intresseanmälan så snart du kan – dock senast 12 augusti.

Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten  – ring Johan Ahlinder (Filialchef) i Uppsala 018-430 58 01 för ett möte eller skicka in din ansökan till ansokan@dry-it.se.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår