Miljökonsult

Är du en erfaren och driven byggmiljökonsult som söker en dimension till? Då kan det här vara något för dig!

Vi ska utöka vårt team i Stockholm med ytterligare en miljökonsult och söker därför dig som brinner för att skapa ett hållbart samhälle och har erfarenhet av miljöfrågorna inom bygg- och fastighetsbranschen.

Som miljökonsult hos Dry-IT kommer du att arbeta med miljösamordning i byggprojekt och miljöanpassning av fastigheter. Du får också möjlighet att utveckla koncept och synergier i samarbete med våra andra affärsområden fukt och energi som tillsammans med miljö utgör en större helhet för våra kunder och projekt.

Vi söker dig som är van att jobba med miljöfrågor inom bygg och fastigheter samt har erfarenhet av något av de vanligaste systemen i Sverige för miljöcertifiering av byggnader så som Miljöbyggnad, LEED, BREEAM eller Svanen. Certifiering inom något av nämnda system är meriterande.

Andra kompetenser som är meriterande är certifiering för miljöinventeringar i fastigheter CMF, erfarenheter av att utreda innemiljöproblem, genomföra LCA-analyser eller arbete med effektivisering av byggavfallshantering. Vi ser gärna att du har akademisk utbildning som högskole- eller civilingenjör eller till exempel en KY-utbildning och i övrigt inhämtat kunskapen på annat sätt.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med många spännande, men även krävande kunder. Vi erbjuder omväxlande arbete med stora utvecklingsmöjligheter och ett bra stöd och utbyte i ett kunnigt och positivt konsultgäng. Arbetet medför en del resor, både inom regionen men också för samarbete med kollegorna i övriga regioner. 

Tillträde snarast eller efter överenskommelse. 

Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten – kontakta:

Johan Haglund Regionschef 08-480 016 28

Ansökan skickas till ansokan@dry-it.se.

Tillbaka >

Tillbaka "Jobba hos oss" >

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår