Driven fukttekniker

Vill du vara en viktig kugge i kvalitetssäkringen av Stockholmsregionens många spännande byggprojekt? Då kan det här vara något för dig.

Vi söker en fukttekniker som huvudsakligen vill jobba med RBK-mätningar, auktoriserad fuktmätning i betong. Du får i samband med fuktmätningarna hjälpa kunden med råd och beslutsunderlag i den gemensamma strävan att på effektivaste sätt producera friska hus.

Du kommer att ingå i ett team med mycket erfarna och kompetenta fukttekniker och även samarbeta med våra andra konsulter och experter inom fukt-, energi- och miljöområdet där vi arbetar med allt från fuktsäkerhetsprojektering till komplexa innemiljöutredningar i befintliga fastigheter.

Vi tror att du är en utåtriktad positiv och lösningsorienterad person som trivs både med att arbeta självständigt och i grupp, att du arbetat med fukt ett tag och har någon utbildning inom området. Det är en merit om du redan är RBK-auktoriserad. B-körkort behövs för den här tjänsten. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten – kontakta Per Claesson (Regionchef) 08-464 66 21 eller Andreas Jonsson (Team-leader) på 08-464 66 17. Ansökan skickas till ansokan@dry-it.se

Tillbaka >

Tillbaka "Jobba hos oss" >

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår