Dry-IT idag

Vi erbjuder strategiska och systematiska experttjänster för bygg- och fastighetsbranschen inom affärsområdena fukt, energi och miljö.  Vi jobbar heltäckande inom faserna projektering, produktion och förvaltning. 

Genom vårt helhetsgrepp hjälper vi våra kunder till bättre ekonomi, fler synergier och optimala lösningar i deras fastighetsprojekt. Totalt är vi 60 medarbetare. Samtliga äger specialistkompetenser. Exempelvis som fuktsakkunniga, byggdoktorer, certifierade lufttäthetsprovare, termograförer, miljösamordnare, energiexperter eller tekniker. Med vår samlade kompetens är vi delaktiga i drygt 1500 projekt per år och vi levererar våra tjänster i hela landet med utgång från våra kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm.

Dry-IT ägs av grundarna Lars-Inge Hallstenson, Per Claesson, Mikael Grankvist och Jan Havik som samtliga är operativt aktiva i verksamheten.


Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår