Dry-IT idag

Vi erbjuder strategiska och systematiska experttjänster för bygg- och fastighetsbranschen inom affärsområdena fukt, energi och miljö.  Vi jobbar heltäckande inom faserna projektering, produktion och förvaltning. Sedan maj 2019 ägs Dry-IT av Raksystems och siktar på att bli den ledande sakkunniga organisationen i Norden avseende fastigheters välmående, energieffektivitet och hållbarhet.

Genom vårt helhetsgrepp hjälper vi våra kunder till bättre ekonomi, fler synergier och optimala lösningar i deras fastighetsprojekt. Totalt är vi i Sverige idag drygt 80 medarbetare. Samtliga konsulter äger specialistkompetenser såsom exempelvis fuktsakkunniga, byggdoktorer, certifierade lufttäthetsprovare, termograförer, miljösamordnare, energiexperter eller tekniker. Med vår samlade kompetens är vi delaktiga i drygt 1800 projekt per år och vi levererar våra tjänster i hela landet med utgång från våra kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm och Uppsala.

 


Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår