2016-02-01

På gång i Göteborg

Patrik Risberg Regionschef Göteborgskontoret.

Dry-IT: Du är regionschef för Göteborgskontoret på Dry-IT. När började du?

 

Patrik Risberg: Jag började 2012 och har även dessförinnan arbetat med fuktutredningar i befintliga fastigheter. Det var då framförallt i offentlig miljö och med skolor och daghem.

En bra erfarenhet att ha med sig in i nybyggnation. Det var en kul period att komma in i Dry-IT för då var vi med och arbetade i Gothia Tower projektet.

 

Dry-IT: Vad har Dry-IT för spännande projekt på gång i Göteborg just nu?

 

Patrik Risberg: Ja ett exempel är en större skola i vår södra del av distriktet där Miljöbyggnad Guld gäller. Vi skall hjälpa till genom hela produktionen med allt ifrån Fuktsäkerhetsplan, fuktronder till fuktmätningar och lufttäthetsprovningar. Men vi har många spännande projekt på gång hela tiden. Det händer mycket i den här regionen nu och det är givetvis skoj.

 

Dry-IT: Dry-IT arbetar ju inte bara i centrala Göteborg stad vilka fler orter agerar du och dina kollegor i?

 

Patrik Risberg: Vi täcker hela västsverige, från Halmstad upp till Strömstad och bort till Vättern, även om de flesta jobben är koncentrerade till Göteborg med kranskommuner. Jag säger som min kollega Karl Selin, vi finns där våra kunder behöver vår hjälp helt enkelt.

 

Dry-IT: Vad ser du som en spännande utmaning nu som ni har framför er?

 

Patrik Risberg: Vi drar ju igång ytterligare affärsområden; energi och miljö med full kraft nu och jag arbetar givetvis aktivt för att öka kännedomen om vår kunskap och kompetens på de två områdena också. Sedan kvarstår också uppgiften att fortsätta hjälpa våra befintliga kunder i vårt gemensamma arbete med fuktsäkerhetsarbetet i både nyproduktioner samt utredningsuppdrag. Vi ser också att vi måste anställa en person till för att kunna tillgodose kundernas ökade efterfrågan. Så nu hoppas jag att vi skall få in någon riktigt bra ansökan här.

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår