2020-10-01

Seminarie -Hur hållbarhetsarbetar du i ditt projekt?

Äntligen oktober... och då drar vi igång höstens seminarieturné för några av våra avtalskunder med temat ”Hur hållbarhetsarbetar du i ditt projekt?

I detta tvåtimmars seminarium tar vi upp och diskuterar de övergripande utmaningar som t ex: Hur navigerar vi mot Sveriges miljökvalitetsmål för en fossilfri byggsektor? Varför avviker den faktiska energianvändningen så ofta mot den beräknade ? Vilka fallgropar stöter man ofta på i projekten och hur undviker vi dem ? Den nya betongen vs trä och vilka fuktutmaningar för det med sig ? Det och mer går vi tillsammans igenom under två timmar lett av tre experter hos Dry-IT inom just områden fukt, energi och miljö.

Tycker du det ser intressant ut ? Och är du kanske intresserad av att veta mer om seminariet för ett ev. genomförande för dig och dina kollegor. Varmt välkommen att kontakta helena.mindedal@dry-it.se ansvarig Dry-IT Akademin för vidare dialog.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår