2019-11-27

Fokus på resan...

Fokus på resan och inte målet…. och hur arbetar vi för att minska resursslöseri och öka graden av hållbart byggande!

Imorgon är Christopher Ågren, Affärsområdeschef Fukt Dry-IT, en av talarna på Fuktcentrums informationsdag i Lund och då kommer han tala om just detta.

Vår erfarenhet är helt klart att man måste vara tydligare i kravställandet och kommunikationen för att få en god effekt (låg risk och lågt utfall av fuktskador) på de insatser man gör i fuktsäkerhetsarbetet under ett projekts gång. Vi ser också vikten av att bemanna projektet med ”rätt kunskap och rätt aktivitet vid rätt tillfälle” det vill säga timing är A-O.

Christopher har lång erfarenhet både teoretisk och praktiskt från proaktivt fuktsäkerhetsarbete och inom Dry-IT har vi med 20 år i branschen och mer än 2000 projekt per år (från projektering, produktionen och eftermarknaden) givetvis massor av kunskap på vad som fungerat bättre respektive mindre bra i projekt. Imorgon delar Christopher med sig av sina erfarenheter och ger tips om hur vi bör tänka och agera för bästa resultat. Christophers tema för dagen är: ”Fuktsäkerhetsarbete med fokus på engagemang och kontinuitet”. Och sedan kommer Infodagen att arrangeras även i Göteborg och Stockholm så har du inte tillfälle att delta imorgon i Lund så kommer nya chanser under våren 2020.

Och till dig som kommer vara närvarande imorgon VÄL MÖTT!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår