2019-11-06

Dry-IT en Di Gasell 2019

För några veckor sedan kunde vi stolt presentera att vi blivit uppmärksammade för vårt framgångsrika hållbarhetsarbete i bygg- och fastighetsbranschen då vi blev utnämnda till ett av årets "superföretag" av Veckans Affärer (för femte året i rad). Nu, bara ett par veckor senare, får vi beskedet att vi även blivit utsedda till ett Di Gasell företag... också. Vi är såklart mycket stolta och glada att presentera denna nyhet och vill än en gång vända oss till våra trogna kunder och tacka för de återkommande och fina samarbeten vi har och som ju faktiskt är det som leder oss till dessa uppmärksammade framgångar.

Så här skriver Dagens industri själva om Gasellen.

"Di Gasell hyllar Sveriges mest framgångsrika företag

Sverige behöver tillväxt och Sveriges entreprenörer behöver inspiration, praktisk kunskap och goda förebilder. Därför utser Dagens industri de snabbast växande företagen i Sverige till Gasellföretag. Det har vi gjort sedan år 2000 och i år för 20:e året i rad. Gasellundersökningen rankar Sveriges mest framgångsrika företag i 21 län. Undersökningen bygger på företagets fyra senaste årsredovisningar. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag..."

Nu har Dry-IT blivit utsedda till Di Gasell för femte året....Hurra och klapp på axeln till hela Dry-IT teamet!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår