2019-10-03

Dry-IT talar om Energikraven i nya BBR i samarbete med Energi & Miljö Tekniska föreningen

Är du i Göteborg 24 oktober och är intresserad av att veta mer om de kommande energikraven i nya BBR? Då är det ett utmärkt tillfälle att anmäla dig till heldagskursen inom aktuellt ämne. Läs mer i bifogad länk och välkommen med din anmälan.

BBR-krav inom energiområdet som påverkar hela byggnationens ekonomi och miljöpåverkan.

Utbildningen hålls i Göteborg och vänder sig främst till fastighetsägare, fastighetsutvecklare, byggherrar, energikonsulter, entreprenörer, projekt- och projekteringsledare

Energikapitlet i BBR har minst sagt genomgått en totalrenovering de senaste två åren. Flera nya ändringar är på ingång. Effektbristen är ett faktum och klimatdeklarationer är på väg in i BBR. Har du alla konsekvenser och risker som kraven medfört och kommer att medföra under kontroll? Är systemvalen väl genomtänkta?

Framtidens krav på byggbranschen fordrar dialog och samverkan mellan alla parter i loopen från kravställande till färdig byggnad i drift

https://www.energi-miljo.se/aktiviteter/energiutbildning-i-goteborg-energiberakning-hur-paverkar-bbr

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår