2019-09-18

Fullt hus när Edwin höll energiutbildning i förra veckan!

Intresset var stort och lokalen i Stockholm var fullsatt av besökare som deltog i utbildningen "BBR-krav inom Energiområdet"

Ämnet för dagen intresserade många och Edwin presenterade bland annat BBR-krav inom energiområdet som påverkar hela byggnationens ekonomi och miljöpåverkan. Energikapitlet i BBR har minst sagt genomgått en totalrenovering de senaste två åren. Flera nya ändringar är på ingång. Effektbristen är ett faktum och klimatdeklarationer är på väg in i BBR. Utbildningen tar upp konsekvenser och risker som kraven medfört och kommer att medföra samt ger tips och råd i hur att säkerstsälla att systemvalen är väl genomtänkta.

Framtidens krav på byggbranschen fordrar dialog och samverkan mellan alla parter i loopen från kravställande till färdig byggnad i drift

För dig som håller till i Göteborg så kommer Edwin hålla utbildningen där vecka 43 i regi av Energi & Miljö Tekniska föreningen. Utbildningen vänder sig främst till fastighetsägare, fastighetsutvecklare, byggherrar, energikonsulter, entreprenörer, projekt- och projekteringsledare

Välkommen med din intresseanmälan!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår