2019-05-14

Jonathan Berggren tillträder rollen som affärsområdeschef Miljö

Fr o m maj tillträder Jonathan Berggren rollen som affärsområdeschef Miljö på Dry-IT.

”För mig är miljö i bygg- och fastighetsbranschen en hjärtefråga då vi vet hur stort vårt klimatavtryck är, hur stor påverkan vi har på närliggande miljö samt hur mycket energi och resurser vi använder över en byggnads livscykel. Jag är övertygad om att långsiktighet och ett cirkulärt, holistiskt tillvägagångssätt är de största framgångsfaktorerna för att göra den bransch vi verkar i hållbar. Ett hus och ett samhälle är hållbart när vi trivs i det, vill bevara det och vårda det över tid.

En noggrant genomförd projektering med omsorgsfulla materialval följt av ett stort fokus på kvalitet vid uppförande av varje ny byggnad är därför av största betydelse.

Vi får heller inte glömma att den mest resurseffektiva byggnaden är den som aldrig behöver byggas. Detta oavsett val av material och byggmetoder vid uppförande av en ny byggnad. Att varsamt förvalta, vårda och underhålla det vi redan har, alltså det befintliga byggnadsbeståndet, bör därför vara en självklarhet.

Med Dry-ITs gedigna tjänsteerbjudande och vår samlade kompetens och erfarenhet inom områdena fukt, energi och miljö, är min ambition som affärsområdeschef för Miljö att Dry-IT ska fortsätta vara en stark aktör inom bygg- och fastighetsbranschen för att tillsammans med våra kunder uppnå ett hållbart samhälle. Vill du veta mer om hur Dry-IT kan hjälpa dig i ditt projekt eller fastighet avseende miljöfrågor är du välkommen att kontakta mig på jonathan.berggren@dry-it.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår