2018-11-23

Dry-IT ett av de auktoriserade företagen av EEF (Energieffektiviseringsföretagen)

"EEF samlar fem branschorganisationer och cirka 65 företag som säljer energieffektivisering inom byggnader, företag och industrier. Tillsammans täcker företagen in alla de stora teknikområdena och levererar produkter och projekt med en mångfald av olika tjänsteutbud inklusive finansiering.

Medlemmar i EEF kan vara företag som arbetar med energieffektivisering i slutanvändarledet, i distributionsledet eller med teknik som minskar effekttoppar i energisystemet.

EEF arbetar för att öka energieffektiviseringen i Sverige genom att stötta och bistå våra medlemsföretag med kunskap och genom att påverka beslutsfattare i rätt riktning. Våra viktigaste områden inom politiskt påverkansarbete är införandet av Vita certifikat och innehållet i Boverkets byggregler.

EEF är medlemmar i Sweden Green Building Council, 100% förnybart och eceee.

EEF innehar huvudmannaskapet för den europeiska uppförandekoden för tjänsten Avtal om energiprestanda."

Läs gärna mer om EEFs arbete på deras hemsida här.

Dry-IT är ett av de auktoriserade företagen av EEF som hjälper bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och hyresgäster att energieffektivisera sina byggnader. Vill du veta mer om våra åtaganden välkommen i så fall att kontakta vår affärsområdeschef Edwin Måradson på edwin.maradson@dry-it.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår